Vandre Coaching er mere end vandrestøvler
og frisk luft i naturen

Vandre Coaching er for dig, der vil udvikle dit lederskab. På vandreturen får du professionel en-til-en sparring på de udfordringer, du bøvler med. 

Din vandrecoach og sparringspartner Kristine Karlshøj fortæller her, hvorfor coaching på vandreturen, udvikler dig som leder.

Konceptet er udviklet til dig, der leder andre mennesker. Hvis du ikke er leder, kan du sagtens have god gavn af denne dybdegående coaching. VandreCoaching er professionel en-til-en sparring med konsulent, facilitator og ledelsescoach Kristine Karlhøj. Kristine har selv 15 års ledelseserfaring, og 10 år som iværksætter og virksomhedsrådgiver, og driver Konsulentbureauet Karlshøj & Co

Hvorfor bruge tid på at vandre i naturen, når vi kan mødes på kontoret?

Forskning peger på, at vi er op til 60% mere kreative, når vi vandrer i naturen, end når vi sidder i et mødelokale. Der er derfor stor værdi at hente ved at omlægge de traditionelle coachende samtaler til en lang vandretur i den friske luft.

I podcasten “Næste Skridt” kan du høre mere om VandreCoaching. Oplev blandt andet, hvordan samtalen flyder under vandreturen og de medvirkende ledere bliver coachet til nye kreative tanker.

Når du vælger en VandreCoaching, så slår du også to fluer med et smæk. Du bruger din krop, får frisk luft til hjernen og får coaching på de problemstillinger som du bøvler med lige nu i dit lederskab.

Er VandreCoaching "bare" walk-n-talk?

Nej, VandreCoaching er ikke “bare” walk-n-talk, hvor du går og snakker. Turen er designet, som en reel vandretur – mens du bliver coachet.

 • Du vandrer tre timer i træk (eller 3 x 3 timer hvis du booker et klippekort)
 • Du har praktisk vandretøj på
 • Du kommer ud i naturen og væk fra bymiljøet
 • Du får tilbagelagt nogle gode kilometer i løbet af coachingen
 • Du får frisk luft, et pusterum fra kontoret og måske lidt sved på panden
 • Du får tid til at reflektere over din rolle som leder
 • Du bliver udfordret 
 • Du får målrettet coaching på det du går og bøvler med omkring ledelsesstrategi eller forandringsprocesser i virksomheden
 • Du får worksheet at arbejde med både før og efter vandringen
 • Du kommer hjem med konkrete bud på, hvad der er dit næste skridt i forhold til at løse en problemstilling 

Kristine Karlshøj tilbyder kun et begrænset antal VandreCoachinger om måneden. Så book allerede idag og få inspiration til dit lederskab.

Kan vi drøfte min ledelsesstrategi eller hvad skal vi snakke om?

Ja, det giver god mening at drøfte din ledelsesstrategi under en VandreCoaching. Men du bestemmer selvfølgelig, hvilken udfordring du vil have fokus på i coachingen.

 

Allerede FØR afgang til VandreCoachingen, forbereder du dig på, hvad I skal snakke om.

 

Når du booker din vandring med Kristine Karlshøj, får du adgang til materiale som kort og præcist guider dig til, hvordan du indstiller dit mindset og får mest muligt ud af turen.

 

På vandreturen er der indlagt tænkepauser, så du kan få noteret dine tanker ned. Derved får du undervejs på turen lavet forarbejdet til den strategi, ledelsesgrundlag eller udviklingsplan som du arbejder på i din hverdag.

Skal jeg have vandret Caminoen for at booke VandreCoaching?

Nej, en vandretur behøver ikke at tage mange dage – Du vælger selv, om VandreCoaching-turen skal vare 3 timer eller 3 x 3 timer (få rabat ved at booke 3 x 3 timer)

 

De fleste bliver overrasket over, hvor langt de faktisk kan gå. Du skal derfor ikke lade dig skræmme ved tanken om, at vi muligvis kommer til at vandre 10 km.

 

Vi vandrer ikke Caminoen, men vi vandrer langt nok til, at du får tid og ro til refleksion. Din vandrecoach sørger naturligvis for at tilrettelægge turen, så den passer til dig og dine behov med passende pauser til reflektion og forplejning.

Book en uforpligtende samtale med Kristine Karlshøj om VandreCoaching-forløbet

Kontakt Kristine Karlshøj med det samme og hør hvordan I bedst skruer vandringen sammen. 

 

 

  Kristine Karlshøj coacher deltager

  Kontakt

  Giv et kald
  +45 22 17 11 77


  Send en mail

  kristine@karlshoej.co


  Jeg er (ofte) til at træffe

  Mandag – Fredag kl. 8.00 – 16.00

  Persondatapolitik

  Handelsbetingelser

  Tilmeld nyhedsbrev