Vandre retreat for ledere i Catalonien

Gå dig til bedre ledelse – 7 dages transformativ vandring i smukke Catalonien i foråret 2024

Hvad er vandre retreat i Catalonien?

I Catalonien vil du opleve en helt særlig kultur og et folk der kæmper for at leve som det folk de ønsker at være. Derfor er Catalonien et rigtig godt sted at tage til, når du gerne vil have inspiration til hvordan du kan arbejde med dit eget lederskab, set med regenerative øjne.

Vandring i Catalonien er helt særlig. Vi vandrer igennem landskab af lutter vinmarker. I bakket og i fladt landskab. I bjerge og i storslåede naturområder. 

Vandre retreat i Catalonien kombinerer den særegnede kultur, med vandrecoaching og udvikling af dit personlige lederskab.

7 dages intensivt fokus på dig og dit lederskab!

Vandreretreat kombinerer det bedste fra VisionBoard, walk-n-talk-metoder og mere traditionel lederudvikling.

Vandre retreat for ledere i Catalonien

En transformativ vandring for ledere

– Har du brug for ny energi eller nye input til din ledelse?

– Trænger du til ny viden og nyt teoretisk grundlag?

– Vil du have god tid og masser af ro til at tænke dig om?

– Er du nysgerrig på regenerativ ledelse?

– Har du nogensinde fået udarbejdet et ledelses-manifest?

 

På dette 7-dags vandre retreat i Catalonien tager vi hver dag på en vandretur, hvor der er der indlagt tænkepauser, så du kan få noteret dine tanker ned.  Vandringen er vores fælles tredje. Nogle dage vandrer vi en kortere tur og andre dage en lang tur.

Meditativ vandring

Vandringen kan blive helt meditativ, når man er stille sammen. Så selv om du ikke er vant til at vandre langt, så lad dig ikke afskrække. De fleste med almindelige gode stænger kan vandre i Catalonien.

Vandrecoach Kristine Karlshøj

Vandre retreat faciliteres og guides af vandrecoach Kristine Karlshøj. Kristine Karlshøj drives af at hjælpe mennesker til at udvikle sig fagligt og personligt. Hun har selv erfaring som leder og ved, hvor skoen kan trykke. Kristine er ivrig vandrer i sin fritid, og kender det Catalonske landskab fra tidligere vandreture i Spanien.

 

 

 

Du booker selv din rejse til Catalonien. Tag et fly eller et tog til Barcelona i Spanien.

 

Sammen tager vi toget fra Barcelona til VilaFranca hvor vi skal bo hele ugen.

 

Når du trænger til ro til at tænke over dit lederskab

Forestil dig at du sidder i en lettere slidt kurvestol på en stor terrasse i Sydeuropa. Solen skinner på bjergtoppene i det fjerne, og du kan sidde i din stol og se så lagt øjet rækker. Du har følelsen af frisk luft i næsen, naturligt sollys i øjnene og masser af udsyn. De sidste par måneder har været hektiske. Der er mange opgaver på jobbet, og nogle af dem har været meget komplekse, og kræver at du tænker dig rigtig godt om. Du har taget 7 dage ud af kalenderen, for at få tid og ro til at tænke dig om. 

 

 

Ved siden af dig ligger en stak bøger på et lille bord. Nederst ligger en bog om regenerativ ledelse. Den er lidt tyk og svær at læse. Du ved du ikke får tid til at læse bogen, men i aften skal der være et oplæg, hvor du får gennemgået hele bogen på under 1 time. Oven på den tykke bog ligger en tynd bog om vandring. Du har skimtet bogen, den er let læselig, og du ved den vil gøre dig klar til morgendagens vandretur mellem vinstokke og olivenlunde. Øverst i bunken ligger din smukke notesbog. Det er en bog du skriver alle dine refleksioner i. Det er er også den bog du tegner i og laver små modeller over de oplevelser du har haft på turen. Denne notesbog er guld. Det er den der viser dig vejen når du kommer hjem.

 

 

Bag dig sidder 3 andre ledere. Du kender dem ikke så godt endnu, men du ved, at inden ugen er omme, så har I delt så mange fortrolige og intense oplevelser, at jeres samvær vil få betydning for jeres lederskab i rigtig mange år fremover.

 

 

Der dufter af nylavet paella, og duften kommer fra udekøkkenet. Jeres private kok er i gang med aftensmaden. Du skriver de sidste noter i din notesbog, og går med de andre over på terrassen, hvor I skal have aftensmad, før aftenens oplæg. 

 

I morgen skal I besøge en vingård ca. 12 km fra huset. I skal møde Carlos som har drevet vingården i mange år. Han vil helt eksklusivt fortælle om de udfordringer han har som leder af en biodynamisk vingård i Catalonien. Det er en unik chance for at lære om andre lederstil, så du kan blive klogere på din egen ledelse.

Dag 1: 

Vi mødes på banegården i Barcelona om eftermiddagen, og tager sammen toget til VilaFranca. Herfra går vi ad “CamVino” ruten til vores hus ca. 7 km uden for byen. Vi indlogerer os og spiser sen aftensmad sammen.

 

 

Dag 2:  Efter en let morgenmeditation rammesætter vi ugens arbejde med det personlige lederskab. Vi vandrer i stilhed med hver vores opgave ud mod vores første vingårdsbesøg ved Loxarel, hvor vi får et oplæg om ledelse af en familiedrevet bidodynamisk vingård i en omskiftelig tid. Om aftenen er der udendørs spansk aftensmad over bål, og øvelser som reflekterende team og processkrivning.

 

Sant Mati Sarroca hedder det område som vi skal bo i nær Vilafranca
besøg på vingården Loxarel i vilafranca

Dag 3:

Vi står tidligt op, laver lette udstrækkende yogaøvelser inden vi spiser morgenmad og bliver kørt til Les Gunyolos, hvor vi vandrer en 16 lang km rute i smukt kuperet landskab. Undervejs arbejder man med sin egen ledelsesudfordring, og får opgaver undervejs. Vandring sker delt i stilhed og dels som refleksion over eget lederskab i dialog med de andre eller med Kristine i en coachende session.

Om aftenen er der et teoretisk oplæg om bæredygtig ledelse og regenerativ ledelse.

 

 

Dag 4: Vi spiser tidlig morgenmad og kører i bil op i bjergene, hvor der venter os en usædvanlig smuk dag med vandreture i højden. Vi går hver i sær med vores eget og der er tid til refleksion og fordybelse. Vi går til Vallbona, hvor vi besøger det særegnede lokale kloster og spiser på Local Social, den lokale cafe drevet af mennesker med særlige udfordringer. Efter den sene frokost får vi en særlig rundvisning på vingården Olivera, der beskæftiger mennesker med særlige udfordringer, og møder lederen fra kooperativet til en intim samtale om ledelse. Dagen slutter med besøg i vinmarken med skattejagt.

 

Dag 5: 

I dag arbejder du med dit fremtidige lederskab. Det vil sige, at du designer dit eget program for dagen, så du kan teste nogle af dine nye vaner og muligheder af. I løbet af dagen får du både visuelle og kommunikative øvelser, som du arbejder med mens du vandrer og arbejder i stilhed.

Aftenens menu består af catalanske specialiteter lavet over bål og med lokale råvarer.

 

Dag 6:

Vi starter dagen med lette udstrækkende yogaøvelser sammen. Derefter spiser vi morgenmad . idag kan du vælge at fordybe sig i dine noter og arbejde intenst hjemme i huset, eller tage med på en heldag vandretur, hvor du går i stilhed hele dagen

Vi vandrer hele dagen, og kombinere vandringen med sansende naturaktiviteter og visuelle øvelser. 

På denne vandretur arbejder vi med at “vende hjem med nyskabende viden”. Om aftenen laver vi spansk mad sammen over bål og skriver hver vores manifest for ledelse.

 

vandre retreat for ledere i catalonien

Dag 7: Efter en lækker morgenmad, udstrækning og let yoga, pakker vi sammen og vandrer mod VilaFranca, hvor vi tager toget sammen tilbage til Barcelona. Vi siger farvel til hinanden på banegården, og herfra kan du vælge at tage mod lufthavnen, tage toget videre ud i Spanien eller blive i Barcelona på egen hånd. 

 

Smukke og bevægende vandreture i Catalonien

Du skal trives med at gå flere timer i træk. Nogle dage vandrer vi op til 16 km. Det lyder af mere end det er… de fleste mennesker med almindelig fysik kan vandre den strækning.
 
Der kræves ingen særlige friluftsfærdigheder for at deltage. Det er en fordel hvis du har vandret kortere ture lige op til, så din krop har forberedt sig på vandringen. 
 

Der er ingen fysiske udfordrende aktiviteter a la klassisk teambuilding.  Vandre retreat i Catalonien handler om DIT indre arbejde med dig selv og dit lederskab.

Påklædning efter vejret er essentielt for at få en god oplevelse. Du får tilsendt en udførlig pakkeliste inden turen. Vejret i Catalonien er generelt godt til vandring, men det kan også regne, så vær forberedt på både kolde nætter og en enkelt byge.

Der er max 10 pladser på retreat til Catalonien. 

 

Der er fuld forplejning og alle materialer er inkluderet i turen. Er du særlig sensitiv med enkelte madvarer, så tilpasser vi gerne menuen. Der serveres traditionelt spansk mad, som består af både kød, grønsager, brød, mælkeprodukter, vin og vand. Alle råvarer er lokalt producerede produkter.

 

Vandre retreat i Catalonien – For dig og din ledergruppe

Vandre retreat for ledere i Catalonien
Din investering for 7 dages intens ledelsesudvikling og vandring i Catalonien er tjent hjem på meget kort tid, da din ledelsesmæssige udvikling kan blive afgørende for din fremtid.

Vandreretreat for ledere i Catalonien indeholder overnatning, fuld forplejning, mad, vand, vin, transport til/fra Barcelona til VilaFranca, transport til og fra besøg på vingårde, forplejning på restaurant i Vallbona, lækker notesbog samt signeret bog vandrecoaching.

 

Vandreretreat indeholder IKKE transport fra Danmark til Barcelona med fly eller tog. Vi anbefaler at du booker din rejse ved KLM eller Norwegian, da de har den mest bæredygtige forretningsprofil. Alternativt kan du tage toget til Barcelona. 

 

Betaling:

Delt dobbeltværelse med anden kursist af samme køn: 18.000 kr. + moms

Enkeltværelse, hvor du kan trække dig tilbage helt alene: 25.000 kr. + moms

 

Første rate på 3000 kr. + moms betales ved tilmelding, og kan ikke refunderes. 

Anden rate betales 2 måneder før afrejse.

 

Booker I rejsen som en samlet ledergruppe, så finder vi den pris der passer til jer.

 

Hvorfor rejse helt til Catalonien, når man kan skabe god ledelsesudvikling i Assens?

Bæredygtighed er en vigtig del af denne rejse. Derfor overvejer vi nøje hvilke træk vi tager, når vi planlægger et vandre retreat langt væk fra Danmark. Vi tror på, at god ledelsesudvikling kræver at man fjerner sig fysisk fra sit ledelsesrum. Det kunne have været i Assens (eller andre gode steder i Danmark).

Vi har valgt at inddrage unikke ledelseshistorier fra ledere på vingårde i Catalonien. De oplevelser kan vi ikke finde i Danmark.

Vi anbefaler at du som deltager tager et bæredygtigt valg når du transportere dig til Catalonien, og derfor linker vi til KLM og Norwegian, som lige nu tilbyder de absolut mest bæredygtige rejser. Alternativt kan du vælge at tage toget. Du finder et link her.

Vi serverer overvejende økologisk og vegetarisk mad. Al mad er produceret af lokale råvarer fra nærområdet omkring VilaFranca. Selv vinen er lokal. Vi drikker en del vand mens vi vandrer, og sørger for at tanke vores vanddunke op ved de lokale kilder i stedet for at købe vand på dunke.

Har du spørgsmål til vores bæredygtighedsprofil er du velkommen til at skrive til os, så fortæller vi gerne mere uddybende. 


Q &A

Hvor meget vandreerfaring skal jeg have for at tage med?

Almindelig god fysisk er rigelig fint. Det er en fordel at vandre længere ture inden vi tager afsted, så får du mere ud af dit vandre retreat.

Hvad nu hvis jeg fortryder?

Du kan altid fortryde! Men jeg vil anbefale at vi taler sammen inden, da du har mulighed for at give din rejse til en kollega. Du betaler et depositum når du tilmelder dig. Det returneres ikke. 2 måneder før afrejse betales resten af dit gebyr. 

Hvad med forsikringer?

Vandreretreat er et lederudviklingskursus, og Karlshøj & Co står inde for selve undervisningen. Vi er ikke et rejsebureau, og  derfor skal du selv sørge for forsikringer – både i forhold til ulykke, rejse, bagage mv. De fleste er forsikret gennem deres arbejde, og via deres rejseselskab.

Kan vi tage afsted 2 kollegaer sammen?

Ja… nogle gange kan det faktisk være en fordel at tage afsted sammen som lederteam. Især hvis I er i gang med en regenerativ transformation i organisationen.

 

Jeg glæder mig til at vandre mig dig

Bedste hilsner Kristine