Mød vandrecoach og konsulent Kristine Karlshøj

 Video med Kristine Karlshøj, vandrecoach og direktør i Karlshøj & Co

Kristine Karlshøj er direktør og ejer af Konsulentbureauet Karlshøj & Co. Hun 15 års erfaring som leder og 10 års erfaring som selvstændig. Kristine Karlshøj underviser i ledelse og facilitering og hjælper virksomheder med deres udvikling og forandringsprocesser. Karlshøj & Co arbejder i høj grad ud fra de regenerative principper, og med naturen som guide.

 

Hun tilbyder Vandre Coaching, som er en-til-en sparring for ledere, iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende.

Empatisk og autentisk coach og sparringspartner

Kristine Karlshøj gør en dyd ud af, at gøre det hun siger – og sige det hun gør. Hun er et autentisk menneske, man kan have tillid til.

 

Mottoet er “we walk the talk”. Det gælder både bæredygtig udvikling og menneskelige forandringer. Kristine Karlshøj er nærværende i samarbejdet og samtalen. Hun lytter til dine behov og drømme, og hjælper dig med at opsætte dem til en bedre verden for os alle.

 

Empati handler om måden, vi er sammen på som mennesker – hvordan vi behandler vores klode.


Fagligt bruger Kristine Karlshøj designthinking til at skabe forandringer for dig. Med designthinking bruger hun visuelle redskaber til at forstå, hvad du mener og ønsker. Det kan være I tegner, viser, bygger, leger eller skriver dine tanker og refleksioner, som du vil snakke om under VandreCoachingen.

Kristine Karlshøj ledelsesudvikling og coaching

Direktør med vandrestøvler

Kristine bor på Langeland sammen med sin mand, Kim. Her har de god plads til deres selvforsynende have, en flok høns, mange katte og beskidte vandrestøvler i bryggerset.

Erfaring med vandring stammer bl.a. fra en strabadserende trekkingtur i Andesbjergene i Peru, vandring under appelsinsæsonen fra Alicante til Valencia og ture med fuld oppakning på vores egen Øhavssti – og selvfølgelig på kryds og tværs af Langeland og mange afkroge af Danmark.

Kristine Karlshøj er uddannet designer og bruger sin kunstneriske side, når hun af og til får tid til at arbejde med sine tegninger eller gribe strikketøjet i en blød stol.

Læs mere om de mange konsulentydelser, som Karlshøj & Co kan tilbyde din virksomhed på Karlshoej.co

Kontakt

Giv et kald
+45 22 17 11 77


Send en mail

kristine@karlshoej.co


Jeg er (ofte) til at træffe

Mandag – Fredag kl. 8.00 – 16.00

Persondatapolitik

Handelsbetingelser

Tilmeld nyhedsbrev